-Pyetje për aksesimin në WEB.

1. Si te aksesoj paketen pasi e kam blere?

Ne momentin e blerjes, keni hapur gjithashtu nje llogari tek keshillateorneles.al , paketa do ju ngarkohet aty, e gjeni ne opsionin PULTI.

2. Nuk me del paketa aktive tek PULTI, cfare mund te kete ndodhur?

Kontrollo edhe njehere se me cfare emaili ke hapur llogarine tek keshillateorneles.al . Nese has serish veshtiresi, kontakto ne nje nga emailet e kontaktit per nje ndihme te personalizuar.

-Pyetje rreth trajnimit.

1. A mund të përdorim paketën për  fëmijët binjakë?

Po, sigurisht. Te njejtat paketa vihen ne zbatim edhe per femijet binjake. Mund te trajnohen paralelisht ne te njejten kohe.

2. A mund të përmirësojmë gjumin e një fëmijë që përdor beberonin gënjeshtar?

Po. Gjate trajnimeve mesojme sesi te eleminojme gradualisht varesine nga beberoni genjeshtar duke permiresuar keshtu gjumin e femijes tuaj.

3. Nëse e nis trajnimi dhe e ndalon mund ta nisësh sërish nga e para?

Po , mund ta nisesh nga e para por me e mira do jete qe nese e nisim mos ta nderpresim .

4. A mund të trajnojmë dy fëmijë  në mosha të ndryshme bashkë në të njëjtën kohë?

Preferohet te trajnohen me radhe duke e nisur trajnimin nga femija me I vogel .

5. A qan fëmija gjatë trajnimit?

Po ,kjo eshte e pashmangshme .Por ne trajnim perdoren metodat me te buta te mundshme .

6. A mund ta bëjmë trajnimin  jashtë shtëpisë, gjatë pushimeve?

Keshillohet qe trajnimi te behet brenda ambjenteve te shtepise.

7. A ndihmon paketa fëmijët që kanë varësi nga gjiri ose beberoni?

Po . Paketa I trajnon femijet te shkepusin varesine ndaj gjirit ose beberonit gjate nates duke iu mesuar qe te flene te pavarur.

8. A ndihmon paketa për bebat që flenë me tundje ose në djep?

Po. Paketa I trajnon bebat te flene te pavarur pa ndihmen e djepit ose tundjes.

9. Cfare pakete te zgjedh kur femija eshte I lindur premature ?

Per te zgjedhur paketen per nje femije premature duhet te llogarisni duke I zbritur moshes se femijes javet qe femija ka lindur para kohe.

10. A do kem kontakt të drejtpërdrejtë me Ornelën gjatë trajnimit?

Jo , por Ornela jep support te vazhdueshem ne grupin e whatsapp .Por nese deshironi mund te te merrni konsulta ekstra dhe drejperdrejte me Ornelen kundrejt nje pagese.

11. A mund ta bëj trajnimin gjatë kohës që jam edhe ne punë?

Po , patjeter qe mundeni . Mjafton qe personi qe kujdeset per bebin tuaj gjate dites most e rikthehet ne perdorimin e djepit,cucos,tundjes.

Recommended Posts

1 Comment

  1. blank

    prsh Ornela djali im fle vetem me tundje ne djep nuk mund te dal askund aq me pak ne shoping ose ne ndonje neje kur ti vjen gjumi vetem qan deshiroj qe ta msoj te flej ne karroc edhe gjat udhtimit ne korp ne makin


Add a Comment

Your email address will not be published.