Skip to content
blank

Hapi i parë

Si fillim shkruani në browserin tuaj keshillateorneles.al

Programet mund ti gjeni edhe KETU

Hapi i dytë

Shkoni tek faqja "Programet" për të zgjedhur programin e përshtatshëm të fëmijës tënd.

blank
blank

Hapi i dytë

Shkoni tek faqja "Programet" për të zgjedhur programin e përshtatshëm të fëmijës tënd.

blank

Hapi i tretë

Kliko "Bli Tani"

Hapi i katërt

Shtoni në shportë programin e përshtatshëm për fëmijen tuaj.

Nëse ju dëshironi të bëni pagesë në llogarinë bankare nga jashtë vendit komisionet bankate janë shumë të larta ( 25 euro) ndaj ju sugjerojmë të zgjidhni metodën e paypal. Të gjitha komisionet bankare paguhen nga ana juaj ( klienti). Përfituesi nuk merr përsipër pagimin e asnjë komisoni bankar.

blank

Hapi i pestë

Kaloni tek "Kasa" dhe shkruani të dhënat tuaja.

blank

Hapi i gjashte

Email, username dhe pasword do ju duhen per te aksesuar llogarine tuaj dhe programin.

blank

Hapi i shtate

Zgjidhni menyren e pageses.

Shpjegime të tjera

Transfertë bankare

Ne momentin qe krijoni llogarine duhet te mbani mend username dhe password, dhe ne momentin qe do kryeni pagesen ne banke, do ju vije nje email qe pagesa u kompletua dhe mund te shikoni programin qe keni blere. 

PayPal

Ne momentin qe krijoni llogarine duhet te mbani mend username dhe password, dhe mjafton te shkruani email dhe paswordin e PayPal, kryeni pagesen.
Dhe ne emailin qe keni shkruar tek te dhenat do ju vije ne do ju vije nje email qe pagesa u kompletua dhe mund te shikoni programin qe keni blere.

Debit ose Credit Card

Ne momentin qe krijoni llogarine duhet te mbani mend username dhe password, dhe mjafton te shkruani te dhenat e Debit ose Credit Card, kryeni pagesen. Dhe ne emailin qe keni shkruar tek te dhenat do ju vije ne do ju vije nje email qe pagesa u kompletua dhe mund te shikoni programin qe keni blere.

Hapi i tete

Shkoni tek faqja "Llogaria ime " dhe shkruani username dhe password

blank

Hapi i fundit

Tani mund te aksesoni ne cdo kohe dhe ne cdo device programin e gjumit.

error: