blank

Përshëndetje mami!
Jam shumë e lumtur që të kam këtu!
Gjumi i fëmijës nuk është gjëja më e thjeshtë e mëmësisë, ndaj unë jam këtu për ty. 

Paketat e gjumit të hartuara me kaq dashuri nga unë, janë ajo cfarë të duhet ty dhe fëmijës tënd!

blank

Paketa Qingji është për foshnjen tënde të porsalindur, por edhe për ty mama që je ende në pritje të ëmbël.

blank

Paketa Diell eshte per bebin tend 4-5 muajsh. Me mire te parandalosh veset e keqija te gjumit sesa ti trajtosh ato.

blank

Paketa Hënëza është për 6-16 muaj, moshë kur problemet e gjumit fillojnë bëhen më serioze.

blank

Paketa Yjet është për fëmijët 17 muaj deri në 4 vjeç, të cilët duhet të flenë 12 orë pa ndërprerje gjatë natës. Nëse femija juaj nuk bën këtë orar gjumi, kjo paketë është për ju

Unë jam këtu edhe për t’ju ofruar ndihmën time me këshilla dhe artikuj shumë të vlefshëm. Më poshtë keni kanalet e mia të komunikimit me ju:

Kliko ketu për të lexuar artikujt e mi në blog.

Kliko ketu për të ndjekur faqen time të instagramit.

Kliko ketu për kanalin tim në YouTube.

Gjumi nuk është luks!
Unë jam këtu për ty.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published.