Skip to content
Paketa Heneza​

Webinar

25 Tetor
Ora 10:00-11:00

Jeni lodhur nga netët pa gjumë por nuk dini nga t’ia filloni?  Jeni në vendin e duhur. Ndjekja e këtij webinari do t’iu japi mundësine të mësoni dhe zbatoni disa aftësi të reja lidhur me përmirësimin e  gjumit të vogëlushëve tuaj. Do diskutojme live sëbashku me prindërit e tjerë rëndësinë e gjumit,  fazat e tij, problemet që hasim zakonisht në këtë grupmoshë ,  dhe se si ta përmirësojmë atë duke përdorur metodat më të lehta të mundshme.

Dikur kam qënë dhe unë aty ku ti je tani. E humbur, e lodhur,  pa një rrugëzgjidhje dhe gati të heqësh dorë . Të besoj dhe të kuptoj. Mund të kesh provuar shumë por këtë herë do marrështë gjitha këshillat e duhura për të përmirësuar përgjithmonë gjumin e fëmijës tënd.
Në përfundim të këtij webinari ti do të kesh mësuar:

blank
Paketa Heneza​

Ky webinar është për ty nëse:

Në këto 3 orë do keni nje hapsirë të dedikuar pyetje-përgjigje ku mund të shprehni shqetësimet dhe paqartësitë tuaja dhe gjithashtu mundësine të ndani historinë tuaj personale (nëse dëshironi) . Mezi po pres t’iu kem të pranishme dhe së bashku të përmirësojmë gjumin e bebit, tuajin dhe të të gjithë familjes. Mos harroni: “ Gjumi nuk është luks!”

*Sigurohuni që të përdorni një lidhje të qëndrueshme interneti, tastierë nëse do të përdorni laptop/kompjuter dhe mikrofon funksional.

error: