Skip to content
Paketa Diell

Webinar

25 Tetor
Ora 09:00-10:00

Përse duhet të marr pjesë në këtë webinar?

Përgjigjia është e thjeshtë. 

Gjumi I bebit tuaj ka rëndësi. Gjumi yt ka rëndësi. Është investimi më I mirë që mund të bëni jo vetëm për bebin tuaj por për të gjithë familjen.

A është e duhura për mua?

Nëse bebi juaj:

blank
Paketa DIELL

Ateherë kjo eshtë paketa ideale per ty!

Në përfundim të këtij webinari ti do të kesh mësuar:

Në këto 3 orë do keni një hapsirë të dedikuar pyetje-përgjigje ku mund të shprehni shqetësimet dhe paqartësitë tuaja dhe gjithashtu mundësine të ndani historinë tuaj personale (nëse dëshironi).

Ti nuk je vetëm! Le tia dalim mbanë sëbashku!

*Sigurohuni që të përdorni një lidhje të qëndrueshme interneti, tastierë nese do t përdorni laptop/kompjuter dhe mikrofon funksional.

error: