Skip to content

Raporti i orareve ditore

Oraret e gjumit janë shumë të rëndësishme, ju e dini këtë gjë. Por mbajtja mend e tyre kur ke edhe shumë punë të tjera është pak e vështirë.


Ndaj nëse po ju çalon gjumi dhe oraret i keni të çrregullta duhet ti mbani shënim për të identifikuar problemet dhe pastaj për të gjetur zgjidhjen.

Ne duam t’jua bëjmë punën më të lehtë dhe t’ju dhurojmë raportin ku ju do shënoni oraret ditore për nje javë dhe ajo do jetë pasqyra ku duken problemet e gjumit të bebit tuaj.


Merr raportin e orareve këtu dhe mos harro ta printosh atë.

error: