Skip to content
blank

Pergjues

Kujdesja e bebit asnjëherë nuk ka qënë më e lehtë se kaq!

Përgjuesit që do t’ju bëjnë të mundur të dëgjoni edhe lëvizjet më të vogla të bebit tuaj e do t’ju kënaqë me zërin e tyre. Nëse bebi juaj ka nevojë për zërin tuaj për tu qetësuar, ju mund ti flisni atij dhe zëri juaj do të shkojë me ëmbëlsinë e tij në dhomën e bebit.

Cmimi 6.000 leke
Cmimi 48 €

blank
blank

Përgjuesi Weewell

– krijon një lidhje shumë të pastër të zërit
– qëndroni të lidhur për 300 metër distancë
– Ju mund ti flisni fëmijës tuaj
– Ka ekran të ndriçuar
– Ka melodi qetësuese për të voglin
– Mund ta përdorni si dritë për natën
– Ju tregon temperaturën e dhomës
– Pajisja e nënës përdoret edhe pa kabull për disa orë

Veçantia e tij është se cilësia e zërit është shumë e pastër duke mos krijuar eko dhe është prodhuar sipas standarteve të fundit për qartësinë e zërit.

error: